Βραβεία ανώτερης γεύσης Taste & Quality Institute – iTQi 2018 για τη Bliss Point γραβιέρα παλαιωμένη σπηλιάς
Ο Δημήτρης Αβραμίδης με την Ομάδα του Bliss Point και ο Κώστας Στειακάκης από το ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΕΙΑΚΑΚΗ παρέλαβαν το βραβείο “Βραβείο Ανώτερης Γεύσης ITQI 2018″, για την Bliss Point Γραβιέρα Παλαιωμένη σπηλιάς σε εκδήλωση στο Divani Palace Acropolis.”
Η Bliss Point Παλαιωμένη γραβιέρα σπηλιάς παράγεται στην Κρήτη στο Τυροκομείο ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και όπως μας φανερώνει το όνομα της έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο παλαίωσης.
Περιέχει περισσότερο πρόβειο και λιγότερο κατσικίσιο γάλα που συλλέγεται από επιλεγμένα κοπάδια που βόσκουν στην ορεινή Κρήτη.
Με βάση την παραδοσιακή συνταγή αλλά και με την ξεχωριστή μέθοδο ωρίμανσης δημιουργήσαμε ένα τυρί με πλούσια μεστή γεύση και μακρά επίγευση που κατακτά και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Θα την βρείτε σε επιλεγμένα σημεία, στην Ελλάδα.
Περισσότερα στο: www.blisspoint.gr/blissspots/
https://www.facebook.com/BlissPoint.gr/
https://www.facebook.com/Orizontes-SA-615755895197282/